Africký migrant čaroval so svojou identitou. Najprv bol dieťa, potom žena a nakoniec...

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Africký migrant čaroval so svojou identitou. Najprv bol dieťa, potom žena a nakoniec...

PARÍŽ - Žiadateľ o azyl z Rovníkovej Guiney, čo je podľa štatistík krajina s najnižším priemerom IQ na svete (59 bodov), bol vo Francúzsku odsúdený na štyri emsiace väzenia za podvod s identitou, keď najprv tvrdil, že je dieťaťom, potom si v dokumentoch zmenil pohlavie na ženu a nakoniec sa vrátil k tomu, čo skutočne je. Teda k mužovi.

slovakia

left justify in out

Súd v Montpllier mu okrem trestu väzenia udelil aj 5-ročný zákaz vstupu do Francúzska potom, čo si trest odpyká, píše denník midi Libre. Imigrant mal podobné trable s identitou aj v Španielsku, odkiaľ do Francúzska prišiel.

 

Počas rozsudku malo veľa zamestnancov súdu na tvárach lekárske rúška z obavy, že migrant je prenášačom tuberkulózy, informuje stredoevropan.cz. Táto nemoc po jej takmer absolútnom  zničení v Európe sa znovu objavila a práve vďaka migrantom z Afriky. Potvrdila to unverzitná štúdia z Zurichu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies