Afričan znásilnil na cintoríne 65-ročnú Nemku. Na súde klamal ostošesť...

NETKY.SK • 6 Máj 2018, 07:00 • 2 min
Afričan znásilnil na cintoríne 65-ročnú Nemku. Na súde klamal ostošesť...

MNÍCHOV - Ešte 12. februára počuli ľudia vracajúci sa z karnevalu volanie o pomoc z blízkeho cintorína. Zalarmovali políciu, ktorá na mieste našla muža ležiaceho na svojej obeti. Muž sa pokúsil o útek, ale chytili ho.

slovakia

left justify in out

Polícia čoskoro zistila, že bude riešiť zaujímavý oriešok. Nelegálny africký migrant začal klamať úplne o všetkom. Najprv poprel, že sa narodil v roku 1997  a povedal, že sa narodil v roku 2001. Vraj mu to povedal jeho strýko. Dôvodom je samozrejme nižšia sadzba za jeho čin. Tiež odmietol, že je z Guiney, ako stojí v jeho dokumentoch, ale z Angoly.

 

A nakoniec si vymyslel fantastickú historku, ako to celé prebehlo. So ženou vraj mal najprv sex v parku. Bola vraj opitá a keď chcela močiť, on jej vraj pomohol dať dole nohavičky. Po vykonaní potreby vraj chcela znovu sex a spadla na zem. Černoch sa vraj pošmykol a spadol na ňu.

 

Na otázku, prečo žena kričala nie, reagoval, že keď po ňom chcela sex, on jej povedal, nech idú radšej domov, ale pretože chcela sex, hneď povedala nie, nie.

 

Imigrant si skrátka našiel výhovorku na všetko, ale sudca došiel po mnohých otázkach k záveru, že onu noc boli spáchané dve brutálne znásilnenia.

 

Žena je od udalosti v nemocnici. Potom, čo súdy zamietli, že imigrant má menej ako 21 rokov, jeho prípad postúpili okresnému súdu., ktorý má právomoc vynášať rozsudky vyššie než 4 roky odňatia slobody.

 

Černoch sa predtým sťažoval, že sa mu snažia zničiť život a že ide o spiknutie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies