Afganského tínedžera zatkli za znásilnenie a vraždu nemeckej študentky

NETKY.SK • 3 December 2016, 18:35 • 2 min
Afganského tínedžera zatkli za znásilnenie a vraždu nemeckej študentky

BERLÍN - Nemecké úrady dnes oznámili, že zatkli 17-ročného Afganca, ktorý prišiel do krajiny vlani ako neplnoletá osoba bez sprievodu dospelého, a to pre podozrenie zo znásilnenia a zavraždenia 19-ročnej univerzitnej študentky v októbri v meste Freiburg na juhozápade Nemecka.

slovakia

left justify in out

Prokurátor Dieter Inhofer vo Freiburgu dnes uviedol, že dospievajúceho žiadateľa o azyl identifikovali ako podozrivého na základe videozáznamu z dopravnej kamery, nainštalovanej neďaleko miesta činu.

 

Inhofer povedal, že vzorky DNA odobraté z miesta činu patria práve spomínanému chlapcovi a sú teda dôkazových materiálom. Tínedžer žil v oblasti mesta s rodinou.

 

Tínedžer mal veľmi osobitý účes a farbu vlasov, ktoré sa zhodovali s vlasmi nájdenými na mieste činu. Išlo konkrétne o dlhé čierne vlasy s blond pramienkami objavenými v kríkoch s tŕňmi.

 

Študentka, na bicykli, zmizla cestou domov z večierka v skorých ranných hodinách 16. októbra. Jej telo na našlo v rieke v ten deň neskôr.

 

Podozrivý zatiaľ nedal žiadne vyhlásenie.

 

Úrady sa snažia zistiť, či sa tínedžer a mladá žena navzájom poznali.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies