Afgánec znásilnil 13-ročné dievča mesiac potom, čo vyšiel z väzenia

NETKY.SK • 5 Február 2018, 18:43 • 2 min
Afgánec znásilnil 13-ročné dievča mesiac potom, čo vyšiel z väzenia

Osemnásťročného afganského žiadateľa o azyl zatkli v nemeckom meste Esslingen pre podozrenie zo znásilnenia 13-ročnej dievčiny. Malo sa to stať len mesiac potom, čo opustil brány väzenia za rovnaký čin.

slovakia

left justify in out

Kancelária prokurátora v Sttutgarte a polícia v Reutlingene tvrdí, že Afgánec mal spáchať čin ešte minulý týždeň v pondelok, ale obeť to nahlásila až v stredu potom, čo azylanta stretla znovu a ten sa jej mal vyhrážať, píše Süddeutsche Zeitung.

 

Vyšetrovatelia tvrdia, že obeť sa s agresorom zoznámila iba pred nedávnom a keď ho v pondelok navštívila, Afgánec ju prinútil k pohlavnému styku.  Pritom 18-ročný Afgánec bol iba pred mesiacom prepustený z nápravného zariadenia pre mladistvých, kde za pokus o znásilnenie strávil jeden rok, píše Stredoevropan.cz. V čase znásilnenia bol v podmienke. 

 

Skupina znepokojených nemeckých žien pre takéto prípady útokov zo strany migrantov spustila kampaň #120db (120 decibelov), ktorá na problém upozorňuje  a vyzýva nemecké ženy k akcii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies