Afganec zaútočil nožom vo vlaku, zranil cestujúceho

NETKY.SK • 14 Október 2018, 10:12 • 2 min
Afganec zaútočil nožom vo vlaku, zranil cestujúceho

VIEDEŇ - Zranením 44-ročného muža sa skončilo vyčíňanie 18-ročného žiadateľa o azyl z Afganistanu, ktorý v noci na sobotu zaútočil nožom na cestujúcich vo vlaku na západe Rakúska. S odvolaním sa na policajné vyhlásenie o tom informovala tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Mladík podľa polície bezprostredne po nastúpení do vlaku v meste Feldkirch napadol bez zjavného dôvodu osobu vo veku 27 rokov. Ostatní cestujúci sa ho snažili upokojiť, na čo však vytiahol skladací nôž a spomínaného muža zranil na chrbte.

 

Rezné poranenie ruky nakoniec utrpel i jeden zo štyroch mužov, ktorí zadržiavali násilníka na nástupišti do príchodu polície, dodala APA.

 

Policajti Afganca zatkli, motív jeho konania sa však zatiaľ nepodarilo objasniť. Podľa zverejnených zistení ešte pred útokom dvakrát prebiehal cez koľaje, zatiaľ čo sa k stanici blížil vlak.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona