Afflecka netrápia negatívne reakcie na to, že bude hrať Batmana

NETKY.SK • 18 September 2013, 14:38 • 2 min
Afflecka netrápia negatívne reakcie na to, že bude hrať Batmana

LOS ANGELES - Americký herec Ben Affleck sa netrápi množstvom negatívnych komentárov na správy o tom, že bude hrať Batmana. Podľa jeho slov bol na to pripravený.

slovakia

left justify in out

"Som veľký chlapec, keď dokážem prežiť, že ma nenominovali na Emmy, zvládnem všetko," žartoval v talkšou Jimmyho Fallona. Superhrdinu, ktorého v najnovšej filmovej trilógii stvárňoval Christian Bale, zosobní v pripravovanom pokračovaní filmu Muž z ocele (2012), pričom na plátne sa po prvý raz stretne so Supermanom (Henry Cavill). To sa však niektorým fanúšikom nepáči až tak, že na portáli Change.org spustili petíciu, v ktorej zozbierali vyše 93-tisíc podpisov.

Ľudia z Warner Bros Afflecka na prípadné negatívne reakcie pripravovali tak, že mu najskôr ukázali sklamané komentáre k obsadeniu iných úloh. "Uvidel som ten oznam, kde bolo napísané: 'Ben Affleck bude Batmanom', a potom prvý komentár, ktorý bol: 'Nieeeeeeee'," opísal. On sám bol pritom spočiatku tiež skeptický, no keď ho režisér Zack Snyder zoznámil so svojou ideou, rozmyslel si to. "Samozrejme, nemôžete urobiť to, čo Christian Bale. Tie filmy sú úžasné, takže Zack chce ten ďalší poňať inak, ale bude to s nimi súvisieť. Povedal som si, že to je skvelý prístup," uviedol. Snímka by mala prísť do kín v roku 2015. 

Štyridsaťjedenročný Ben Affleck sa do povedomia verejnosti dostal snímkami Mallrats (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Preslávil sa však najmä vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, totiž získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Pearl Harbor (2001), Najväčšia hrozba (2002), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval. Najnovšie na seba upozornil politickým trilerom Argo (2012), ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies