Aerosmith už možno nevydajú žiaden nový album

NETKY.SK • 25 Máj 2014, 13:47 • 2 min
Aerosmith už možno nevydajú žiaden nový album

BRATISLAVA - Americká kapela Aerosmith už možno nevydá žiaden nový štúdiový album, keďže jej vypršala zmluva s vydavateľstvom Sony Records. V rozhovore pre magazín Rolling Stone to uviedol gitarista Joe Perry.

slovakia

left justify in out

"Náš kontrakt so Sony sa skončil a momentálne sme na voľnej nohe. Snažíme sa zistiť, čo to pre nás znamená. Neviem, či nahrávanie nových albumov má vôbec ešte zmysel. Možno budeme iba každých šesť mesiac vydávať EP. Neviem, aká budúcnosť nás čaká," vyhlásil Perry, ktorého sklamal komerčný neúspech posledného albumu Music From Another Dimension! (2012). "Pochopiteľne ma sklamalo, že sa tomuto albumu nedarilo tak, ako sme si to predstavovali. Ale na druhej strane, keď už raz album vyjde, tak je vonku navždy. Možno o dva roky si niekto vypočuje nejakú skladbu z tohto albumu a povie si, že tú pieseň by mali hrať rádiá. A tak sa možno znova dostane do éteru," dodal hudobník.

 

Aerosmith sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1970, pričom debutovú eponymnú štúdiovku vydali o tri roky neskôr. Nasledovali nahrávky Get Your Wings (1974), Toys In The Attic (1975), Rocks (1976), Draw The Line (1977), Night In The Ruts (1979), Rock In A Hard Place (1982), Done With Mirrors (1985), Permanent Vacation (1987), Pump (1989), Get A Grip (1993), Nine Lives (1997), Just Push Play (2001) a album coververzií Honkin' On Bobo (2004). Svojim priaznivcom sa v roku 2011 pripomenuli kompiláciou hitov Tough Love: Best of the Ballads a predvlani vydali spomínanú štúdiovku Music From Another Dimension!. K ich najznámejším skladbám patria Dream On, Angel, Love In An Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got A Gun, Jaded, Pink či úspešná pieseň I Don't Want To Miss A Thing zo snímky Armageddon (1998). Skupinu okrem Perryho tvoria Steven Tyler (spev), Tom Hamilton (basgitara), Joey Kramer (bicie) a Brad Whitford (gitara).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies