Aerolínie mali rodine prepraviť psa do Kansas City, omylom ho poslali do Japonska

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 16:47 • 2 min
Aerolínie mali rodine prepraviť psa do Kansas City, omylom ho poslali do Japonska

WICHITA - Americké aerolínie United Airlines museli v uplynulých dňoch riešiť kuriózny prípad, keď v utorok nedopatrením poslali do Japonska psa, ktorého mali prepraviť do Kansas City.

slovakia

left justify in out

Nemecký ovčiak Irgo cestoval so svojou majiteľkou Karen Swindle a jej deťmi z Oregonu. Tá si ho v Kansas City v štáte Missouri, kde prestupovali na spoj do Wichity v štáte Kansas, prišla vyzdvihnúť, no namiesto jej zvieracieho miláčika jej dali nemeckú dogu. Podľa stanoviska spoločnosti psov vymenili počas medzizastávky v Denveri. Irga po niekoľkodňovom neplánovanom cestovaní vrátili jeho majiteľke vo štvrtok v noci.

Swindle sa zatiaľ nerozhodla, či voči spoločnosti podnikne právne kroky. Ako uviedla, oceňuje, ako sa United Airlines snažili pri navrátení Irga. Pes sa podľa jej slov zdá zdravý a šťastný, že je naspäť doma.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies