Aerolínie Emirates museli zastaviť let: Našli hada v lietadle

NETKY.SK • 9 Január 2017, 17:00 • 2 min
Aerolínie Emirates museli zastaviť let: Našli hada v lietadle

DUBAJ - Keď sa americký herec Samuel L. Jackson minulý mesiac objavil v populárnej blízkovýchodnej destinácii Dubaj, bolo naozaj len otázkou času, kedy sa objaví aj had v lietadle.

slovakia

left justify in out

Letecká spoločnosť Emirates so sídlom v Dubaji dnes oznámila, že jeden z jej letov z ománskej metropoly Muskat do Dubaja bol v predchádzajúci deň zrušený, lebo v nákladnom priestore zbadali plaziaceho sa hada. Pasažieri ešte na palubu Boeingu 777 nenastúpili.

 

Aerolínie uviedli, že hada nakoniec chytili a lietadlo je už opäť v prevádzke.

 

 

Jackson, ktorý hral hlavnú úlohu v trileri Hady v lietadle z roku 2006, bol minulý mesiac na návšteve Dubaja, kde na tamojšom Medzinárodnom filmovom festivale prevzal cenu za celoživotný prínos.

 

Had sa vynoril aj vlani v novembri z hornej priehradky na príručnú batožinu v lietadle spoločnosti Aeroméxico, keď sa práve nachádzalo nad Mexikom. Dubaj patrí do federácie siedmich emirátov s názvom Spojené arabské emiráty (SAE), ktorých susedom je tiež Omán.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies