AEK Atény suspendoval hajlujúceho Katidisa do konca sezóny

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 13:30 • 2 min
AEK Atény suspendoval hajlujúceho Katidisa do konca sezóny

ATÉNY - Grécky futbalový klub AEK Atény suspendoval do konca sezóny jeho 20-ročného stredopoliara Giorgosa Katidisa potom, ako bývalý kapitán gréckej "devätnástky" pozdravil fanúšikov nacistickým gestom. Hneď po víkendovom incidente oznámil aj národný zväz, že futbalista si už za grécku futbalovú reprezentáciu nikdy nezahrá.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Katidis po strelení víťazného gólu v sobotňajšom zápase na Olympijskom štadióne v Aténach proti Verii (2:1) zamieril smerom k priaznivcom AEK a pozdravil ich zdvihnutou pravicou. "Hráča sme sa rozhodli vylúčiť z tímu do konca sezóny 2012/2013. Je to najtvrdší trest, aký sme mohli prijať. Či po letnej prestávke zostane v mužstve bude záležať na tom, ako sa bude správať v tréningoch," uviedol AEK vo svojom oficiálnom vyhlásení, z ktorého citovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies