Ady Hajdu je pohoršený z anonymných vyjadrení na internete

NETKY.SK • 11 August 2018, 11:46 • 2 min
Ady Hajdu je pohoršený z anonymných vyjadrení na internete

BRATISLAVA – Slovenského herca Adyho Hajdu doslova pohoršujú ľudia, ktorí sa na internete v anonymite, bez servítky na ústach, vyjadrujú na adresu verejne známych osôb a kritizujú ich. Sám sa už totiž podľa vlastných slov niekoľkokrát stal terčom nepríjemných komentárov a miestami ho to aj veľmi zabolelo.

slovakia

left justify in out

„Mnoho ľudí na internete sa už vyjadrilo k mojej osobe. Raz mi z toho bolo až do plaču. Je neuveriteľné, že si každý môže napísať, čo chce a nakladať druhému človeku, čo chce, a zostať pritom v utajení. To je skrátka hrozné,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.

Komentáre anonymných ľudí pod článkami na internetových stránkach či na sociálnych sieťach preto podľa neho vôbec netreba čítať. „Už som to prestal robiť. Aj manželka mi povedala: ‘Nikdy to nesmieš čítať! Si slobodný človek a musíš zostať slobodný, nesmieš na to odpovedať. Si taký, aký si, a keď sa to niekomu nepáči, nech si píše, čo chce!‘ A tým sa riadim. Nezaoberám sa tým a nečítam to. Chvíľu som bol fakt dotknutý, ako je to možné... Ako to, že ľudia dokážu byť tak zlí a bezcitní...,“ podotkol známy Bratislavčan, ktorý sa, naopak, pokúša vidieť druhých vždy v dobrom svetle.

 

„Ja hľadám vždy v ľuďoch to dobré. Aj v tých, ktorí sa mýlia. Každý môže spraviť chybu, nikto nie je neomylný. Ale priznáme si to a meníme názory, a to je veľmi dôležité. Mnohí ľudia majú však fixnú predstavu o niekom druhom, sú zadubení vo svojich sieťach a skutočnosť im pritom uniká. A tá agresia je potom strašná,“ uzavrel herec.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies