Ady Hajdu bude sviatky tráviť s deťmi a s rodinou

NETKY.SK • 22 December 2015, 15:43 • 2 min
Ady Hajdu bude sviatky tráviť s deťmi a s rodinou

BRATISLAVA - Slovenský herec Ady Hajdu sa vždy na Vianoce stretáva s celou rodinou. „Dvadsiateho tretieho nakupujeme darčeky a dvadsiateho štvrtého ideme vždy k maminke a oslavujeme rovno aj meniny, pretože ona je Eva a ocino bol Adam a ešte mám aj brata Adama. Tam už prichádza prvý Ježiško pre deti,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

Potom ho zvyčajne čaká chystanie večere. „Ideme domov a ja varím večeru, väčšinou ryby alebo morské veci a kraby, čo mi napadne, vždy je to niečo špeciálne. Kapustu už na Štedrý večer nejem, lebo som z nej zvyčajne prejedený už od októbra, takže ju už nemôžem vidieť,“ zasmial sa herec.


Najviac si vraj užíva, že môže stráviť niekoľko chvíľ opäť s deťmi. „Naše deti sú cez rok preč, vracajú sa len málokedy, Roman je v Amerike a Dominika v Bruseli, tak sa vždy so ženou tak tešíme, až máme niekedy chuť zabaliť ich ako darčeky a dať si ich pod stromček,“ poznamenal 52-ročný Bratislavčan.

 

Keď boli Dominika s Romanom malí, zvykol ich známy herec každý rok po večeri okabátiť, že už ide Ježiško. „Natiahol som nylon na taký olovený zvonček a potom som ho pretiahol cez balkón až do kuchyne a mal som to pod nohou, až kým sme dovečerali a potom som sa len pohol a zvonček zazvonil. Deti boli z toho úplne hotové, že naozaj ten Ježiško prišiel. Aj keď už tak celkom naňho neverili, nevedeli si vysvetliť, ako je to možné, ako to robím,“ zaspomínal si na svoj osvedčený trik.


Na čo v súvislosti s Vianocami nezabudne, je i jeden darček, ktorý dostal spolu so svojimi tromi bratmi pod stromček od otca, keď bol ešte sám malým chlapcom. „Otec raz pred Vianocami vyhral v Športke a my sme dostali autodráhu aj s autami, boli sme najväčší frajeri na dvore. To boli najkrajšie Vianoce,“ zamyslel sa herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies