Advokát štvornásobného vraha z Brna požiada o prepustenie na kauciu

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 12:09 • 2 min
Advokát štvornásobného vraha z Brna požiada o prepustenie na kauciu

WASHINGTON - Advokát 20-ročného Američana Kevina Dahlgrena, ktorý je podozrivý zo štvornásobnej vraždy spáchanej v Brne, v stredu pre kalifornské noviny The Tribune vyhlásil, že zvažuje podanie žiadosti o prepustenie na kauciu.

slovakia

left justify in out

V meste Alexandria v americkom štáte Virgínia prebehol v stredu súd, pri ktorom Dahlgrenovi predĺžili väzbu. Informoval o tom dnes český spravodajský portál Novinky.cz.

Advokát podozrivého Theodore Simon novinárom povedal, že do budúceho štvrtka 6. mája sa rozhodne, či požiada o prepustenie klienta na kauciu. V ten deň totiž opäť zasadne súd v Alexandrii.

Prokurátorka Patricia Haynesová už však v priebehu stredajšieho súdneho pojednávania oznámila, že sa proti podobnej žiadosti postaví. Novinám The Tribune potom povedala, že aj keby Simon podal žiadosť o prepustenie na kauciu, je "veľmi nepravdepodobné", že súd jej vyhovie.

Česká polícia obviňuje Dahlgrena z vraždy manželov a ich dvoch synov v Brne-Ivanoviciach. Američan je podozrivý, že svojich príbuzných, u ktorých približne dva týždne býval, minulý týždeň usmrtil nožom. Telá údajne odniesol do garáže a zapálil, napísal web Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies