Advocaat zvažuje koniec na lavičke Srbska

NETKY.SK • 15 November 2014, 14:38 • 2 min
Advocaat zvažuje koniec na lavičke Srbska

BELEHRAD - Tréner srbskej futbalovej reprezentácie Dick Advocaat zvažuje, že po domácej prehre 1:3 s Dánskom v piatkovom súboji kvalifikácie EURO 2016 ukončí svoje pôsobenie vo funkcii.

slovakia

left justify in out

"Bol to prvý otrasný zápas, odkedy som trénerom Srbska. Ak niekto nesie zodpovednosť za výkon a výsledok, tak som to ja. Budem uvažovať, čo ďalej. Nevylučujem, že podám rezignáciu. Keď som sem prichádzal, veril som, že môžeme postúpiť. Teraz sa naša situácia poriadne skomplikovala, sme pod tlakom," uviedol Advocaat na pozápasovej tlačovej konferencii.
      

Srbi pritom viedli od 4. minúty po presnom zásahu Zorana Tošiča, no severania v druhom polčase otočili skóre v priebehu dvoch minút a usadili sa na čele tabuľky. Dva góly zaznamenal Nicklas Bendtner. Srbi tak majú na konte stále iba jedno víťazstvo, ale ani za to októbrové kontumačné nad Albánskom 3:0 sa im tri body do tabuľky po výtržnostiach v Belehrade nepočítajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies