Advocaat sa stal novým trénerom Fenerbahce Istanbul

NETKY.SK • 17 August 2016, 10:49 • 2 min
Advocaat sa stal novým trénerom Fenerbahce Istanbul

ISTANBUL - Holanďan Dick Advocaat sa stal novým trénerom tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul, kde pôsobia aj slovenskí reprezentanti Martin Škrtel a Miroslav Stoch. Vo funkcii strieda Portugalčana Vitora Pereiru, ktorý s tímom neuspel v predkole Ligy majstrov proti AS Monaco.

slovakia

left justify in out

Advocaat iba v máji tohto roka prijal miesto asistenta trénera národného tímu Holandska Dannyho Blinda, no po ponuke Fenerbahce sa funkcie vzdal. "Fenerbahce mi dalo neuveriteľnú ponuku a ja som ju prijal. Naozaj sa teším, že budem pracovať v tomto tureckom veľkoklube. V mojom veku je to krásna výzva," uviedol pre holandské médiá 68-ročný svetobežník. Naposledy pôsobil ako kouč anglického Sunderlandu, kde skončil v októbri 2015.

 

Fenerbahce bude po vypadnutí z Ligy majstrov na kontinentálnej scéne pokračovať v Európskej lige, kde ho v play off o skupinovú fázu čaká dvojzápas s Grasshoppersom Zürich.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies