Adrianov návrat trval iba štyri stretnutia

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 13:50 • 2 min
Adrianov návrat trval iba štyri stretnutia

SAO PAULO - Veľmi krátke trvanie mal návrat brazílskeho útočníka Adriana na súťažné trávniky po dlhšej pauze.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný zakončovateľ so skúsenosťami z európskych ligových súťaží či reprezentácie svojej krajiny totiž za Atlético Paranaense odohral len štyri stretnutia. Klub v oficiálnom stanovisku iba stroho informoval o vzájomnej dohode o ukončení spolupráce, no miestne médiá priniesli správu, že dôvodom je dvojnásobná neospravedlnená absencia niekdajšej ofenzívnej hviezdy na tohtotýždňových tréningoch. Večer pred vynechanou tréningovou jednotkou ho navyše zachytili na kameru v populárnom nočnom klube.


Adriano Leite Ribeiro už od decembra trénoval s Atléticom Paranaense. Už na konci uplynulého roka sa dôrazný útočník vyjadril, že je pre neho potešujúce vrátiť sa k futbalu po veľmi tvrdej práci a obetavosti v ostatných mesiacoch. Bývalý hráč Interu Miláno, Fiorentiny, Parmy či AS Rím v roku 2012 "dostal padáka" v spomenutom klube Corinthians pre údajnú ignoráciu a nezáujem začať trénovať po zranení achilovky na ľavej nohe. Následne sa upísal Flamengu, z ktorého odišiel bez jediného odohraného zápasu pre neochotu trénovať a zúčastňovať sa na tímových aktivitách. Hlavným cieľom Adriana po návrate na trávniky bolo vybojovať si miestenku na tohtoročný svetový šampionát, ktorý sa uskutoční práve v Brazílii. Za "kanárikov" odohral dosiaľ 48 stretnutí a strelil v nich 27 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies