Adriana Kučerová na sviatky vypína televízor

NETKY.SK • 22 December 2014, 17:18 • 2 min
Adriana Kučerová na sviatky vypína televízor

BRATISLAVA - Slovenská operná speváčka Adriana Kučerová sa na sviatky pripravuje v pokoji a bez televízora.

slovakia

left justify in out

„Bohužiaľ, je to tak. Netreba veľmi zapínať televízor a netreba veľmi vychádzať von, potom sa dá ten vianočný čas si aj užiť. Človek sa trošku stíši a pookreje pri pečení nejakých vianočných medovníkov. Advent potom môže mať taký charakter, aký by mal mať,“ povedala sympatická hnedovláska. „Človek by pred Vianocami nemal tráviť čas v obchodných domoch, treba zostať doma alebo navštíviť nejaké kultúrne podujatie,“ uviedla v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Vianočným stresom sa však napriek tomu ani ona nevyhne. „Darčeky treba nakúpiť, jednoducho je taká doba, že sa to očakáva, takže sa tomu tiež nevyhnem, nie som totiž z tých, ktorí by si robili uvedomelo zásoby na tri mesiace dopredu,“ zasmiala sa. Talentovaná 38-ročná rodáčka z Lučenca pred Vianocami vystúpila na viacerých charitatívnych koncertoch, na ktoré jazdila aj so svojím šesťmesačným synom, ktorého podľa vlastných slov bráva všade so sebou. „Kým to Jonáškovi vyhovuje a teší sa, tak je dobre,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies