Adrian Mutu prezradil zábavnú historku o Ibrahimovičovej nočnej more

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 19:10 • 2 min
Adrian Mutu prezradil zábavnú historku o Ibrahimovičovej nočnej more

BUKUREŠŤ – Rumunská internetová stránka Costin Desliu priniesla zábavný rozhovor s bývalým útočníkom Chelsea Adrianom Mutu.

slovakia

left justify in out

Rozhovor priniesol mnoho zábavných historiek, ale čerešničkou na torte bol príbeh, ktorý Mutu porozprával o svojom bývalom spoluhráčovi z Juventusu – Zlatanovi Ibrahimovičovi.

Adrian Mutu a Zlatan Ibrahimovič hrávali spolu v Juventuse v rokoch 2004 až 2006. Podľa rozprávania obaja útočníci zvykli spať na rovnakej izbe počas zápasov na ihriskách súperov, keď sa jednej noci Zlatan prebudil z nočnej mory. Mutu povedal:

"Zlatan je najlepší. Keď sme spolu hrávali v Juventuse, tak sme pred zápasmi zvykli spávať v jednej izbe. Raz v noci sa však prebudil úplne vydesený. Ibra mi povedal: ‘Adi, zobuď sa! Mal som nočnú moru. Snívalo sa mi, že Ronaldo je lepší ako ja!‘ Zaspal až keď som mu povedal: ‘Nie, Zlatan, nie! Ty si najlepší na svete! Upokoj sa!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona