Adoptívny syn Mie Farrow spáchal samovraždu

NETKY.SK • 23 September 2016, 11:52 • 2 min
Adoptívny syn Mie Farrow spáchal samovraždu

LOS ANGELES - Adoptívny syn americkej herečky Mie Farrow, Thaddeus, spáchal samovraždu. Vo štvrtok to oznámila kancelária súdneho lekára v štáte Connecticut. Ako potvrdili, 27-ročný mladík podľahol strelnému zraneniu hrude.

slovakia

left justify in out

Thaddeusa našli v stredu vážne zraneného v jeho vozidle približne trinásť kilometrov od mesta Bridgewater, kde má jeho matka sídlo. Po prevoze do nemocnice v Danbury ho však vyhlásili za mŕtveho.


K smutnej udalosti sa vo štvrtok vyjadrila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter aj samotná Farrow, ktorá vo zverejnenom stanovisku uviedla, že Thaddeusova smrť otriasla celou ich rodinou. „Bol to úžasný a odvážny človek, ktorý si počas jeho krátkeho života prešiel mnohými ťažkosťami. Chýba nám,“ napísala a poďakovala sa za prejavenú sústrasť.


Mia Farrow si chlapca adoptovala v roku 1994 ako 12-ročného, dva roky po rozvode s americkým hercom a filmárom Woodym Allenom. Thaddeus pochádzal z mesta Kalkata v Indii a následkom detskej obrny bol na invalidnom vozíku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies