Adoptívna dcéra Rosie O'Donnell bude žiť s biologickou matkou

NETKY.SK • 27 August 2015, 13:58 • 2 min
Adoptívna dcéra Rosie O'Donnell bude žiť s biologickou matkou

BRATISLAVA - Chelsea O'Donnell sa rozhodla, že bude žiť so svojou biologickou matkou Deannou Micoley, ktorá ju v roku 1997 dala na adopciu.

slovakia

left justify in out

Z domu svojej 53-ročnej adoptívnej matky, herečky a moderátorky Rosie O'Donnell odišla v pondelok, keď oslávila 18. narodeniny. S Micoley, ktorá ju prišla osobne vyzdvihnúť, bude žiť vo Wisconsine.


O'Donnell vraj dcére radila, aby neodchádzala. „Chelsea sa rozhodla, že keď dovŕši 18 rokov, chce odísť ku svojej biologickej matke. Bolo to jej rozhodnutie,“ vyjadrila sa herečkina hovorkyňa Cindi Berger pre médiá. Portál TMZ informoval, že moderátorka nebude Chelsea ani finančne podporovať. Údajne jej tiež odmietla odovzdať rodný list a ďalšie doklady.


Chelsea odišla z domu O'Donnell v meste South Nyack aj 11. augusta, pričom vtedy nikto z jej blízkych nevedel, kde by sa mohla zdržiavať. Polícii sa ju podarilo nájsť po siedmich dňoch v Barnegate v New Jersey u 25-ročného Stevena M. Sheerera, ktorý ochrancom zákona najprv tvrdil, že Chelsea v dome nie je. Muž sa v súčasnosti nachádza vo väzení v Ocean County. Ako napísal portál TMZ, polícia objavila v mobilnom telefóne dievčaťa „dôkazy o nevhodnej komunikácii medzi mužom a mladistvou, ktorá trvala niekoľko týždňov“. Zadržaného obvinili z ohrozovania života a distribúcie nevhodného obsahu mladistvej osobe, za čo ho môže súd poslať do väzenia až na 10 rokov. Sheererovi právnici ho bránia tým, že svoje nahé fotografie posielal Chelsea v domnienke, že už mala 18 rokov.


Najstarším synom komičky je Parker Jaren O'Donnell, ktorého si adoptovala ešte v roku 1995. V rokoch 2004 - 2007 bola jej manželkou Kelli Carpenter. Spoločne si adoptovali spomínanú Chelsea a syna Blakea. Ďalšiu dcéru Vivienne porodila Carpenter po umelom oplodnení. O'Donnell je tiež matkou Dakoty, ktorú si v roku 2013 adoptovala s druhou manželkou Michelle Rounds. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza.


Informácie pochádzajú z webstránok www.tmz.com, www.people.com, www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona