Admiral Vladivostok bude mať klzisko s rozmermi NHL

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 15:48 • 2 min
Admiral Vladivostok bude mať klzisko s rozmermi NHL

VLADIVOSTOK - Hokejový klub nadnárodnej KHL Admiral Vladivostok bude svoje domáce zápasy hrávať na ľadovej ploche s rozmermi, aké sú v kanadsko-americkej NHL. Zimný štadión nováčika prestížnej súťaže prechádza totálnou rekonštrukciou.

slovakia

left justify in out

V uplynulých dňoch navštívili Vladivostok vrcholní predstavitelia KHL, aby skontrolovali stav príprav na zimnom štadióne Admirala, ale aj ďalšie technické, právnické i rozpočtové záležitosti. Takisto si nechali vedením klubu predstaviť trénerský štáb a súpisku hráčov, s ktorými vo Vladivostoku počítajú pre sezónu 2013/14, plán prípravy vrátane účasti na predsezónnych turnajoch.

„Na zimnom štadióne už robia dokončovacie práce, prakticky všetko je pripravené. Finišuje montáž chladiaceho systému na ľadovej ploche severoamerického rozmeru, realizuje sa montáž videokocky nad plochou. V okolí štadióna robia posledné terénne úpravy. Skontrolovali sme, či je všetko v súlade s reglementom KHL. Celkovo sme s prípravami vo Vladivostoku spokojní,“ skonštatoval Vadim Skoropupov, ktorý viedol kontrolnú komisiu KHL.

Ďalšie kontroly čakajú Admiral v týždenných intervaloch, funkcionári sa zaviazali všetky momentálne nedostatky odstrániť najneskôr do 31. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies