Adidas vďaka EURO očakáva príjmy vo výške 1,6 miliardy

NETKY.SK • 22 Jún 2012, 07:14 • 2 min
Adidas vďaka EURO očakáva príjmy vo výške 1,6 miliardy

Adidas vďaka EURO očakáva príjmy vo výške 1,6 miliardy - Futbal Výrobca športového oblečenia a príslušenstva, firma Adidas odhaduje, že príjmy z futbalových produktov v roku 2012 sa vyšplhajú na viac ako 1,6 miliardy eur. Ide o rekordnú sumu, ku ktorej do

slovakia

left justify in out

img

Výrobca športového oblečenia a príslušenstva, firma Adidas odhaduje, že príjmy z futbalových produktov v roku 2012 sa vyšplhajú na viac ako 1,6 miliardy eur.
      Ide o rekordnú sumu, ku ktorej dopomohol záujem futbalových fanúšikov o dresy nemeckého tímu, jedného z top favoritov prebiehajúceho európskeho šampionátu, ako aj o repliky futbalových lôpt.
      Druhá najväčšia spoločnosť so športovým oblečením na svete vyrába dresy aj pre ďalšieho favorita na majstra Európy Španielsko. Prvý odhad príjmov sa pohyboval na hranici 1,5 miliardy. Podobnú sumu spoločnosť zarobila v roku 2010, keď sa konal svetový šampionát v Juhoafrickej republike.
      Dresy Adidas mali na prebiehajúcom šampionáte aj tímy Ukrajiny, Dánska, Grécka a Ruska.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies