Adidas uviedol novú kampan ThereWillBeHaters

NETKY.SK • 20 Január 2015, 19:10 • 2 min
Adidas uviedol novú kampan ThereWillBeHaters

MADRID – Nemecký výrobca športového oblečenia Adidas uviedol svoju najnovšiu kampaň #ThereWillBeHaters (#BudúTamNeprajníci) s provokatívnym videoklipom, v ktorom účinkujú hviezdy Realu Madrid a Barcelony.

slovakia

left justify in out

V najnovšej video kampani Adidasu účinkujú také hviezdy ako Gareth Bale, Karim Benzema, James Rodriguez (Real Madrid) či Luis Suárez (Barcelona). Podľa tlačovej správy Adidas, "video zobrazuje vlastnú osobnosť hráčov a úspech na ‘nenávisti‘, ktorú veľké výkony priťahujú."

Toto video od Adidasu má byť hlasným a priamym zhrnutím všetkých negatívnych výčitiek a komentárov voči futbalistom, ktoré sa im dostávajú od fanúšikov či už online alebo na štadiónoch.

Nová kampaň bola spustená pri príležitosti uvedenia štyroch nových kopačiek Adidas, vrátane úplne nového modelu F50, ktorý nosia aj Gareth Bale a Luis Suárez.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona