Adelu a Sajfu vystreidali v Rannej šou Fun rádia Junior a Marcel

NETKY.SK • 2 September 2013, 15:05 • 2 min
Adelu a Sajfu vystreidali v Rannej šou Fun rádia Junior a Marcel

BRATISLAVA – Junior a Marcel sú od dnešného dňa moderátormi Rannej šou Fun rádia. Po siedmich rokoch prebrali "mikrofóny" od Adely a Sajfu, poslucháčom budú robiť spoločnosť každý pracovný deň od 6. do 10. hodiny.

slovakia

left justify in out

S vysielaním Rannej šou majú Junior (Milan Zimnýkoval) a Marcel (Forgáč) skúsenosti vďaka zaskakovaniu Adely a Sajfu v lete počas ich každoročnej mesačnej pauzy. Ich ranné moderovanie sa vždy stretlo s veľmi pozitívnymi reakciami poslucháčov. "Ranná šou je naozaj top, je to pre nás postup a príležitosť," tlmočil za moderátorskú dvojicu Junior. Ďalšia zmena sa týka aj popoludňajšieho vysielania rádia – do kresla Popoludňajšej šou oddnes zasadol Matej "Sajfa" Cifra, ktorý sa na vlastnú šou a svojich fanúšikov veľmi teší. 

Milan "Junior" Zimnýkoval (1978, Snina) vyštudoval dejepis - angličtinu na Filozofickej fakulte Prešovskej Univerzity v Prešove. Tancoval desať rokov vo folklórnom súbore Zemplín v Michalovciach. K mikrofónu a hudbe sa dostal počas vysokej školy v internátnom rádiu PaF. Po šiestich rokoch v regionálnom rádiu Flash prešiel do Fun rádia, kde počas deväťročnej kariéry prešiel rôznymi pozíciami a programami. Od novembra 2009 tvoria spolu s Marcelom Forgáčom zohranú a mimoriadne obľúbenú moderátorskú dvojicu Junior a Marcel, ktorá vysielala Popoludňajšiu šou. Junior s manželkou Tonkou žijú v Bratislave, pred pár týždňami sa im narodila dcérka Saška. 

Marcel Forgáč (1971, Kežmarok) pracoval v rokoch 1994 – 1998 v Rádiu Flash ako moderátor a redaktor. V rokoch 1998 – 2004 pôsobil vo Fun rádiu tiež ako moderátor a redaktor. Podieľal sa na príprave a realizácii živého vysielania, scenárov programov, scenárov reklamných spotov a oznamov, živých moderátorských vstupov z kultúrno–spoločenských a zábavno–športových podujatí. Riaditeľom verejnoprávneho Rádia FM bol tri roky. V novembri 2009 vznikla moderátorská dvojica Junior a Marcel, ktorá až do augusta 2013 vysielala Popoludňajšiu šou. Marcel je ženatý s vysokoškolskou láskou Adrianou a je šťastným otcom dvoch synov. 

Obaja moderátori sú známi aj ako tváre viacerých televíznych programov, medzi nimi Legendy popu, Adela show či Miss Universe Slovenskej republiky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona