Adele zrejme predstavila časť novej piesne

NETKY.SK • 19 Október 2015, 09:49 • 2 min
Adele zrejme predstavila časť novej piesne

LONDÝN - Anglická speváčka Adele počas komerčnej prestávky britskej speváckej šou X Factor pravdepodobne predstavila časť novej skladby, z ktorej odznelo necelých tridsať sekúnd.

slovakia

left justify in out

Krátka pasáž sa objavila nečakane medzi reklamami. Obrazovka sčernela a objavili sa na nej biele titulky, ktoré sprevádzal známy hlas 27-ročnej držiteľky Oscara. "Ahoj, to som ja," zaznel spev v upútavke hudobnej novinky. Po krátkej ukážke program pokračoval ďalej. Speváčkin nový album by mal vyjsť už 20. novembra. I keď zahraničné médiá takmer s istotou hovoria o novej piesni rodáčky z Tottenhamu, informáciu zatiaľ nikto nepotvrdil.

 


Adele, celým menom Adele Laurie Blue Adkins, sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006. O dva roky neskôr vydala debutový štúdiový album 19 (2008), ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Druhá štúdiovka 21 urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala okrem iného aj Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež BRIT Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má dovedna už desať zlatých gramofónikov. Zatiaľ posledný jej pribudol vlani vďaka singlu Skyfall z rovnomennej bondovky. Za túto skladbu získala v roku 2013 spolu s Paulom Epworthom aj Zlatý glóbus a Oscara. Zásluhou Skyfall ovládla aj kategóriu Singel roka na BRIT Awards 2013. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona