Adele získala dve BBC Music Awards

NETKY.SK • 11 December 2015, 08:58 • 2 min
Adele získala dve BBC Music Awards

LONDÝN - Anglická speváčka Adele získala dve BBC Music Awards.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná rodáčka z londýnskeho Tottenhamu triumfovala v kategóriách Britský interpret roka a BBC vystúpenie roka. Speváčka sa na ceremoniáli, ktorý sa konal vo štvrtok v Birminghame, nezúčastnila, prítomným sa však prihovorila prostredníctvom videa.

 

Rovnako urobila aj Američanka Taylor Swift, ktorá uspela v kategórii Medzinárodný interpret roka. Dvadsaťpäťročná hudobníčka v súčasnosti koncertuje v Austrálii. Skladbou roka sa stal hit Take Me To Church 25-ročného Hoziera, ktorý singel z vlaňajšieho eponymného albumu predviedol aj naživo. Najlepším nováčikom je spevák a muzikant Jack Garratt, ktorý plánuje 19. februára uviesť na trh debutovú štúdiovku Phase. Počas večera sa predstavili tiež One Direction, Rod Stewart, Stereophonics, Faithless, Little Mix, Ellie Goulding s Koncertným orchestrom BBC či The Shires s Jacqui Abbott a Paulom Heatonom.

Prehľad víťazov a víťaziek BBC Music Awards 2015:
Britský interpret roka: Adele
Medzinárodný interpret roka: Taylor Swift
Skladba roka: Take Me To Church (Hozier)
BBC Introducing Award: Jack Garratt
BBC vystúpenie roka: Adele (naživo v BBC)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies