Adele rokuje o svojej prvej úlohe vo filme

NETKY.SK • 12 November 2015, 14:05 • 2 min
Adele rokuje o svojej prvej úlohe vo filme

BRATISLAVA - Anglická speváčka Adele rokuje o svojom hereckom debute v pripravovanej dráme The Death And Life Of John F. Donovan, ktorú bude režírovať kanadský filmár Xavier Dolan. Dvadsaťsedemročná rodáčka z Londýna by tak s Dolanom obnovila spoluprácu, keďže nedávno sa zaslúžil o vznik jej zatiaľ najnovšieho videoklipu k piesni Hello.

slovakia

left justify in out

Adele nedávno v rozhovore pre londýnsku rozhlasovú stanicu Kiss FM uviedla, že by s mladým režisérom veľmi rada opäť pracovala. "Som si istá, že teraz sa dostanem pod paľbu kritiky, ale veľmi rada by som po skúsenosti s Xavierom začala hrať. Bolo by to jednoznačne v jeho filme," prezradila. Neočakáva sa však, že by hudobníčka, ktorá v roku 2013 získala Oscara za titulnú pieseň k bondovke Skyfall (2012), spolupracovala aj na soundtracku snímky.


V dráme o hercovi, ktorého reputáciu naruší dopisovanie si s iba 11-ročnou detskou hviezdou, sa objavia Jessica Chastain, Susan Sarandon, Kathy Bates či Kit Harington, známy aj ako Jon Snow zo seriálu Hra o tróny (2011). Nakrúcať by sa malo začať na jar 2016.


Adele Laurie Blue Adkins sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006. O dva roky neskôr vydala debutový štúdiový album 19 (2008), ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Druhá štúdiovka 21 (2011) urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala okrem iného aj Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež BRIT Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má dovedna už desať zlatých gramofónikov. Zatiaľ posledný jej pribudol vlani vďaka spomínanému singlu Skyfall, za ktorý spolu s Paulom Epworthom okrem Oscara získala aj Zlatý glóbus. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle. Spomínaná skladba Hello pochádza z jej tretej štúdiovky 25, ktorá vyjde 20. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies