Adele odmietla ponuku vystúpiť počas Super Bowlu

NETKY.SK • 15 August 2016, 11:04 • 2 min
Adele odmietla ponuku vystúpiť počas Super Bowlu

LOS ANGELES - Anglická speváčka Adele poprela špekulácie, že vystúpi v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktorý sa uskutoční 5. februára v texaskom Houstone. Dvadsaťosemročná rodáčka z Londýna tak spravila v sobotu počas koncertu v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

"V prvom rade by som rada povedala, že nevystúpim počas Super Bowlu. Tá show ani nie je o hudbe a ja netancujem ani nič podobné. Boli veľmi milí, oslovili ma, ale povedala som nie," vyhlásila interpretka, ktorá tak reagovala na správy britského denníka The Sun, že organizátori Super Bowlu sa ju snažia presvedčiť, aby vystúpila na spomínanom podujatí. "Je mi to ľúto, možno nabudúce, keď vydám tanečný album," dodala žartom. K správam o jej údajnej účasti na Super Bowle sa vyjadrili aj predstavitelia NFL a spoločnosti Pepsi. "Diskutovali sme s niekoľkými umelcami o vystúpení v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu. Zatiaľ však nie sme vo fáze, že by sme Adele alebo komukoľvek inému predložili oficiálnu ponuku," uviedli v spoločnom vyhlásení.


Adele okrem toho na sobotňajšom koncerte reagovala aj na správy, že čaká druhé dieťa. "Samozrejme, že nie som tehotná. Sú to len hlúpe fámy. Chcela som sa k tomu vyjadriť skôr, než by sa to príliš rozšírilo," uviedla.


Adele Laurie Blue Adkins sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2006 a na konte má zatiaľ tri štúdiovky - 19 (2008), 21 (2011) a 25 (2015), pričom so všetkými dobyla britský albumový rebríček a s poslednými dvoma aj americký Billboard 200. Speváčka už získala viac než sto ocenení, vrátane Zlatého glóbusu a Oscara za skladbu Skyfall z rovnomennej bondovky a desiatich Grammy. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies