Adele nemá záujem o slávu, iba o hudbu

NETKY.SK • 13 Máj 2012, 16:57 • 2 min
Adele nemá záujem o slávu, iba o hudbu

Adele nemá záujem o slávu, iba o hudbu - Celebrity Britská speváčka Adele tvrdí, že po sláve vôbec netúži. Nechcem byť celebrita.

slovakia

left justify in out

img

Britská speváčka Adele tvrdí, že po sláve vôbec netúži. "Nechcem byť celebrita. Nechcem byť ľuďom stále na očiach," vysvetlila v rozhovore pre televíziu NBC. "Podarilo sa mi vyhnúť sa tomu. Minule som v nedeľu poobede prechádzala cez Trafalgarské námestie, ktoré je plné turistov. Trochu som sa bála. Mala som na sebe pyžamo, lebo som deň predtým pracovala. Nikto ma nespoznal! Niekoľko ľudí sa na mňa pozrelo, ale pomysleli si: 'Čo by asi robila na Trafalgarskom námestí v pyžame?'" dodala. Podľa jej slov by bola rada, keby si ju aj o desať rokov ľudia vážili pre jej hudbu.

Druhá štúdiovka Adele s názvom 21 (2011) sa nedávno stala piatym najpredávanejším albumom vo Veľkej Británii a v historických štatistikách sa dostala pred nahrávku Thriller (1982) Michaela Jacksona. Nasledovníka jej debutu 19 (2008) uviedla na trh v januári 2011. Doteraz z neho vydala single Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain a Rumour Has It. Dvadsaťštyriročná rodáčka z londýnskeho Tottenhamu zaň získala Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež Brit Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má ďalších sedem Grammy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies