Adela Banášová miluje vianočné filmy a rozprávky

NETKY.SK • 23 December 2013, 08:56 • 2 min
Adela Banášová miluje vianočné filmy a rozprávky

BRATISLAVA - Obľúbená moderátorka Adela Banášová, ktorá nedávno vydala svoju prvú knihu rozprávok, má na vianočné prípravy počas hektických posledných týždňov kalendárneho roka málo času.

slovakia

left justify in out

"Snažím sa aspoň kde-tu nejaký darček si premyslieť, kde-tu nejaký zohnať, a to je asi tak všetko," uviedla.

S partnerom Petrom Modrovským si rozdelili predvianočné povinnosti a každý z nich má na starosti niečo iné. "Už máme rozdelené úlohy - viem, že Peťo pôjde zháňať stromček a že si to tak nejako zadelíme, aby sme to postíhali," povedala známa moderátorka, ktorá si tento rok zobrala na starosť pečenie. "V nedeľu pôjdem k Hanke piecť nejaké koláče, takže aspoň jeden deň budem mať taký vianočný," prezradila Banášová o Hane Lasicovej, s ktorou sa pozná už od ôsmich rokov. Dcéra známej hereckej dvojice, ktorá je sama spisovateľkou, sa nedávno stala krstnou mamou Adelinej prvej knihy. 

"Ja som na Vianoce s mojimi rodičmi, on je so svojou rodinou a potom sa večer stretneme," vysvetľuje Banášová sviatočný plán, ktorý si dohodli s priateľom Petrom. A čo robia Banášovci na Štedrý deň? "Jeme a pozeráme telku. Pozeráme tie staré české filmy a potom si dáme darčeky," povedala moderátorka. Medzi jej obľúbenými rozprávkami a filmami na Vianoce nechýbajú Tri oriešky pre Popolušku (1973), Marečku, podejte mi pero! (1976) či Na samotě u lesa (1976). "Také, z ktorých ide pohoda, kde nie je strih každú sekundu ale sú tam aj dlhé zábery a človek nemá z toho epileptické záchvaty," uviedla Banášová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies