Adámková pokračuje na poste prezidentky SPF

NETKY.SK • 17 September 2016, 17:02 • 2 min
Adámková pokračuje na poste prezidentky SPF

BRATISLAVA - Staronovou prezidentkou Slovenskej plaveckej federácie (SPF) sa stala Irena Adámková, ktorú na tomto poste potvrdila v sobotu volebná konferencia SPF v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Tá tiež rozhodla, že do Rady SPF sa za športovcov dostal reprezentant a olympionik z Ria de Janeiro Richard Nagy, resp. že hlavným kontrolórom strešnej organizácie sa stal Ladislav Križan.

 

Viceprezidentmi SPZ pre športové odvetvie sa za plávanie stala Iveta Marková, za diaľkové plávanie Marian Pavuk, za synchronizované plávanie Jana Labudová a za vodné pólo Štefan Šmihuľa.

 

"Volebná konferencia potvrdila zvolených zástupcov tak, ako aj bolo zverejnené v návrhu kandidátov. Čo sa týka zástupcu športovcov v Rade, Marek Botík sa napokon nemohol voľby zúčastniť, lebo nesplnil požadované kritériá a v súboji s Veronikou Strapekovou uspel Rišo Nagy. Konferencia určila za kontrolóra SPF Ladislava Križana. Okrem volieb sa dohodli ešte malé úpravy stanov, čím sme vychytali menšie nejasnosti po prijatí zákona o športe," vyjadrila sa pre TASR Adámková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies