Adámik verí, že Trnava prelomí neúspešnú sériu s Ružomberkom

NETKY.SK • 31 Október 2013, 12:46 • 2 min
Adámik verí, že Trnava prelomí neúspešnú sériu s Ružomberkom

TRNAVA - Obranca corgoňligového futbalového klubu FC Spartak Trnava Jozef Adámik mal počas uplynulých dní niekoľko dôvodov na radosť. Pred sobotňajším víťazným stretnutím najvyššej slovenskej súťaže v Košiciach (3:1) si ho spoluhráči zvolili za kapitána tímu, v stredu popoludní sa s priateľkou Michaelou dočkali narodenia druhého potomka - dcéry Samie.

slovakia

left justify in out

"Bol to pre mňa veľmi silný zážitok, na ktorý určite nezabudnem do konca života," povedal rodák z Komárna Adámik pre portál corgonliga.sk. "Prežíval som to pomerne intenzívne, hoci som vedel, čo ma čaká, keďže už mám päť a polročného syna Nicolasa a bol som aj pri jeho príchode na svet. Pôrod prebehol rýchlo, máme krásnu dcérku Samiu, ktorá prišla na svet s mierami 52 centimetrov a 4210 gramov, takže sme nesmierne šťastní. Priznám sa, že bezprostredne po tom, ako som začul jej plač, vyhŕkli mi slzy z očí a aj som si chvíľu od šťastia poplakal," podelil sa Adámik o šťastné okamihy.

Trnavčania vyzvú počas najbližších dní dvakrát hráčov MFK Ružomberok - v sobotu ich privítajú v rámci 16. kola Corgoň ligy na domácom štadióne, v utorok ich pod Čebraťom čaká odvetné stretnutie štvrťfinále Slovnaft Cupu 2013/2014. V prvom pohárovom meraní síl zvíťazili hráči "ruže" v Trnave 3:1. Liptáci uspeli nad "andelmi" aj vo vzájomnom dueli 5. kola najvyššej slovenskej súťaže, 10. augusta vyhrali na domácom štadióne 3:2.

"Sme si vedomí, že Ružomberčania majú v aktuálnej sezóne vynikajúco poskladaný káder s mimoriadne kvalitnými futbalistami. Či už to je Števo Zošák, kapitán Ďubek, útočník Miloš Lačný, ktorý má momentálne skvelú formu, alebo s desiatimi gólmi najlepší strelec Corgoň ligy Tawamba. Cesta k úspechu by teda mala určite viesť cez elimináciu ich najlepších hráčov a dôslednú, bezchybnú hru v obrane. V neposlednom rade, hráme cez víkend doma, určite nás prídu podporiť naši skvelí fanúšikovia a ja verím, že aj vďaka nim sa nám podarí prelomiť neúspešnú výsledkovú sériu s týmto súperom," povedal 28-ročný stopér Spartaka, ktorý priblížil, ako sa dostal k funkcii kapitána mužstva. "Celé to prebehlo pomerne rýchlo. Na príprave pred zápasom uplynulého kola s Košicami určil tréner Jarábek za kapitána najskôr Andyho Hodeka, ktorý to zrejme odmietol, aj preto padla voľba na mňa. Samozrejme, že som s tým nemal žiadny problém, keďže túto funkciu som vykonával už počas minulej sezóny v Banskej Bystrici, no navrhol som, aby o kapitánovi hlasovalo celé mužstvo. Tak sa aj stalo a vyšlo to opäť na mňa," prezradil Adámik. "Bol som už kapitánom v tíme spod Urpína, no byť ním v Trnave je niečo výnimočné, nesmierne si to vážim. Zároveň to je pre mňa veľmi zaväzujúce, a preto sa budem snažiť nesklamať dôveru," uzavrel Jozef Adámik. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies