Adam Žampa pred Vianocami v Alta Badii aj Madonne

NETKY.SK • 19 December 2015, 07:47 • 2 min
Adam Žampa pred Vianocami v Alta Badii aj Madonne

ALTA BADIA - V predvianočnom čase budú vo Svetovom pohári v alpskom lyžovaní v hre slovenskí muži, ženy nie.

slovakia

left justify in out

V nedeľu 20. 12. sa v talianskej Alta Badii postavia na štart obrovského slalomu bratia Adam a Andreas Žampovci, prvé kolo sa začne o 9.30 h. O dva dni neskôr, v utorok 22. decembra, sa v inom talianskom stredisku Madonna di Campiglio uskutoční tradičný predvianočný slalom vo večerných hodinách, kde sa predstavia Adam Žampa a prvýkrát v novej sezóne SP aj Matej Falat.

"Prvé kolo sa tam začne o 17.45 h, autorom trate je nórsky tréner Christian Mitter. Následne o 20.45 h najlepšia tridsiatka nastúpi do 2. kola a v tomto prípade bude autorom trate rakúsky tréner Marko Pfeiffer," referuje ÚAD SLA.

Šéftréner mužskej zložky reprezentácie SR Tomáš Žampa potvrdil, že obidvaja jeho synovia už niekoľko dní intenzívne trénujú priamo v Alta Badia. "Na Mateja Falata čakajú ešte dva štarty v Európskom pohári v slalome, prvý z nich na Kronplatz v sobotu 19. decembra a druhý v Pozza di Fassa v pondelok 21. decembra. Následne sa presunie do dejiska Svetového pohára a pripojí sa k tímu," pripája tlačová správa slovenských lyžiarov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies