Adam Žampa bude hrať súťažne golf

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 11:33 • 2 min
Adam Žampa bude hrať súťažne golf

POPRAD - Úspešný olympionik v zjazdovom lyžovaní zo Soči Adam Žampa si vyskúša počas nadchádzajúceho víkendu golf a zúčastní sa na Ski&Golf Slovakia Championship.

slovakia

left justify in out

Podujatie je kombináciou lyžovania a golfu, konať sa bude na zjazdovke Solisko nad Štrbským Plesom a na ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici. "Najlepšia päťka bude v máji 2015 reprezentovať našu krajinu na svetovom šampionáte v Zell am See a Kaprune v Rakúsku," informovala Danka Velecká zo spoločnosti Golf International. Adam Žampa si pred rokom urobil kurz a má zelenú kartu. 

 

Na svetovom šampionáte v Rakúsku budú Slovensko zastupovať dva tímy. Okrem pätice najlepších z Vysokých Tatier sa predstaví aj profesionálne družstvo v zložení Zuzana Kamasová, Tomáš Jusko, Adam Žampa, Juraj Zvarík a Michal Suchoba. Slovensko sa počas piatich uplynulých ročníkov šampionátu zviditeľnilo prostredníctvom Daniely Jorčíkovej, ktorá sa stala štyrikrát víťazkou ženskej kategórie MidAge. "Minulý rok si zasa postupujúca Tereza Husárová vďaka skvelému slalomu na ľadovci zahrala vo flajte s Bodem Millerom," doplnila Velecká. 

 

V sobotu 11. apríla sa prvé kolo lyžiarskeho slalomu na Solisku začne o 9.00 h, o tri hodiny neskôr je na programe prvé golfové kolo vo Veľkej Lomnici. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies