Adam Rodriguez bude účinkovať v seriáli Myšlienky vraha

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 10:57 • 2 min
Adam Rodriguez bude účinkovať v seriáli Myšlienky vraha

LOS ANGELES - Americký herec Adam Rodriguez bude účinkovať v seriáli Myšlienky vraha (2005).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z mesta Yonkers v štáte New York sa predstaví ako špeciálny agent FBI v dvanástej sezóne projektu, ktorú plánuje televízia CBS začať vysielať na jeseň. "Všetci sme Adamovi veľkí fanúšikovia a sme neskutočne radi, že ho môžeme privítať späť v rodine CBS ako člena úžasného obsadenia seriálu Myšlienky vraha," uviedol prezident spomínanej televízie Glenn Geller. Spolu s Rodriguezom sa v nadchádzajúcich epizódach objavia aj Joe Mantegna, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook alebo Kirsten Vangsness.


Adam Michael Rodriguez je známy najmä ako Eric Delko zo seriálu Kriminálka Miami (2002 - 2012). Vlani sa predstavil v seriáli Empire (2015). Okrem toho si zahral napríklad v snímkach Impostor: Živá zbraň (2001), Uväznení (2006), I Can Do Bad All by Myself (2009), Magic Mike (2012) alebo Magic Mike XXL (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies