Adam Nemec zostáva v Unione Berlín

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 15:59 • 2 min
Adam Nemec zostáva v Unione Berlín

BERLÍN - Slovenský reprezentačný útočník Adam Nemec v rozpore s avízami z apríla napokon zostáva pôsobiť v nemeckom druholigovom futbalovom klube 1. FC Union Berlin.

slovakia

left justify in out

O pokračovaní vzájomnej spolupráce informovala internetová stránka jeho zamestnávateľa. Nemec má kontrakt do leta 2016. Union skončil v II. bundeslige 2013/2014 na 9. priečke v tabuľke.

 

Dvadsaťosemročný rodák z Banskej Bystrice Nemec prišiel do Unionu Berlín v roku 2012. V decembri 2013 mu predĺžilo vedenie klubu platnosť zmluvy do roku 2016 s opciou na ďalšiu sezónu. Nemec v minulosti hral na vrcholnej úrovni za Dubnicu, Žilinu, Aue, Genk, Kaiserslautern a Ingolstadt. V ostatnom súťažnom ročníku nastúpil v druhej najvyššej nemeckej súťaži na 26 duelov a strelil 5 gólov. 

 

Zotrvanie Nemca v Unione vyvstalo zo želania nového kouča Norberta Düwela: "Viedli sme veľmi otvorené rozhovory medzi štyrmi očami o celej situácii. Som presvedčený, že v nastávajúcej sezóne zohrá dobrú rolu a má naozaj vôľu dokázať to. O svojich kvalitách už presvedčil a aj preto má u nás angažmán." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies