Adam Levine zverejnil lyric video k piesni Lost Stars

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 18:32 • 2 min
Adam Levine zverejnil lyric video k piesni Lost Stars

BRATISLAVA - Americký hudobník Adam Levine, známy najmä ako líder kapely Maroon 5, zverejnil lyric video k piesni Lost Stars.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z filmu Love song (2013), v ktorom sa 35-ročný rodák z Los Angeles predstavil po boku hercov a herečiek ako James Corden, Mark Ruffalo, Keira Knightley či Hailee Steinfeld. Práve zábery z tejto snímky spevák použil aj pri tvorbe videa.


Film Love song začali slovenské kiná premietať 3. júla. O scenár a réžiu diela sa postaral John Carney, ktorý stál aj za snímkou Once (2006).


Adam Levine sa preslávil ako frontman spomínanej skupiny Maroon 5, no od roku 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice. S Maroon 5 vydal zatiaľ štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night alebo Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera). Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. V septembri by mali vydať piatu štúdiovku s názvom V.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies