Adam Levine hral vo filme Love Song zadarmo

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 08:55 • 2 min
Adam Levine hral vo filme Love Song zadarmo

LOS ANGELES - Frontman americkej skupiny Maroon 5 Adam Levine účinkoval vo filme Love Song (2013) bez nároku na honorár.

slovakia

left justify in out

Pre denník USA Today to prezradil samotný spevák, ktorý taktiež vyhlásil, že sa nepovažuje za herca. "Anthony Hopkins je herec. Ja som spevák v kapele, ktorý len dostal šancu a využil ju. S touto skúsenosťou som mal šťastie. Určite si to chcem zopakovať," vyjadril sa 35-ročný Levin.

Snímka Love Song sa do slovenských kín dostane 3. júla. Okrem Levina si v nej zahrali aj Keira Knightley, Mark Ruffalo a Hailee Steinfeld. O scenár a réžiu sa postaral John Carney. 

 

Adam Levine sa preslávil ako frontman spomínanej skupiny Maroon 5, no od roku 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice. S Maroon 5 vydal zatiaľ štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder to Breathe, She Will Be Loved, Wake Up Call, If I Never See Your Face Again, Makes Me Wonder alebo Moves Like Jagger, na ktorom spolupracovali s Christinou Aguilerou. Kapela získala okrem iného tri ceny Grammy. V septembri by mali vydať svoju piatu štúdiovku s názvom V. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies