Adam Lambert zverejnil videoklip k singlu Ghost Town

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 16:31 • 2 min
Adam Lambert zverejnil videoklip k singlu Ghost Town

USA - Americký spevák Adam Lambert zverejnil videoklip k singlu Ghost Town. V čierno-bielej novinke sa okrem 33-ročného rodáka z Indianapolisu predstavilo aj viacero tanečníkov a tanečníc.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postaral Hype Williams, ktorý spolupracoval aj s Missy Elliott, Kanyem Westom, Aaliyah, Christinou Aguilerou, Keshou, Coldplay, Nicki Minaj, Beyoncé alebo Jennifer Lopez. Ako Lambert uviedol pre MTV News, záležať si dali predovšetkým na stylingu. Inšpiráciou im boli napríklad zosnulí herec James Dean a spevák Elvis Presley či odevy z dielne Yvesa Saint Laurenta. "Páči sa mi, čo sme z toho vytvorili," skonštatoval interpret.

 

Ghost Town je prvým singlom z Lambertovho nového albumu s názvom The Original High, ktorý vyjde v polovici júna. Spevák naň zaradil aj skladbu Lucy, ktorú nahral s gitaristom Brianom Mayom z formácie Queen. Nachádzať sa na nej bude aj pieseň Rumors, ktorá vznikla v spolupráci so speváčkou Tove Lo. Lambert už avizoval, že novinka bude určite popová, objaví sa však na nej aj hudba v štýle house. "Nájde sa tam aj r'n'b. Celú vec som napísal s producentmi Maxom Martinom a Shellbackom. Teším sa, až si ju ľudia vypočujú," uviedol vo februári pre portál DigitalSpy. "Hoci je to osobný album, chcem, aby bol menej o mne a viac o poslucháčovi. Robím hudbu pre ľudí, nie pre seba," doplnil. 

 

 

Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol a debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200. S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. Na konte má single No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want From Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. Hosťuje tiež v spomínanej britskej kapele Queen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona