Adam Lambert zverejnil dve nové piesne

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 11:21 • 2 min
Adam Lambert zverejnil dve nové piesne

LOS ANGELES - Americký spevák Adam Lambert zverejnil piesne Evil In The Night a Another Lonely Night. Novinky sa budú nachádzať na albume The Original High, ktorý 33-ročný interpret plánuje vydať 12. júna.

slovakia

left justify in out

Nahrávka ponúkne celkovo jedenásť skladieb. Medzi nimi bude aj pieseň Lucy, na ktorej spolupracoval gitarista kapely Queen Brian May. Na produkcii albumu sa podieľali Shellback a Max Martin. Muzikant z očakávanej tretej radovej štúdiovky už zverejnil aj skladbu Underground, či prvý singel Ghost Town, ku ktorému tiež ponúkol videoklip.

 


Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol a debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200. S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. Na konte má single No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want From Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. Hosťuje tiež v spomínanej britskej kapele Queen.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies