Adam Lambert si zahrá v remakeu The Rocky Horror Picture Show

NETKY.SK • 15 Január 2016, 12:40 • 2 min
Adam Lambert si zahrá v remakeu The Rocky Horror Picture Show

BRATISLAVA - Americký spevák Adam Lambert si zahrá v remakeu komediálneho muzikálu The Rocky Horror Picture Show (1975).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný rodák z Indianapolisu stvárni Eddieho, ktorého hral v pôvodnej snímke Meat Loaf. Novinku pripravuje televízna spoločnosť FOX.
"Vyrastal som pri sledovaní Rocky Horror, no nikdy som si nepomyslel, že budem súčasťou tejto novej verzie. Rocky Horror mi vždy dodal pocit, že je OK oslavovať svoje čudáctvo. Haleluja, požehnaj moju dušu! Milujem ten starý rock'n'roll," vyjadril sa Lambert, ktorého pritom pôvodne zvažovali pre úlohu doktora Frank-N-Furtera. Toho však napokon stvárni herečka Laverne Cox. Okrem toho sa v remakeu predstavia Victoria Justice, ktorá si zahrá Janet, a Ryan McCartan, ktorého diváci uvidia v úlohe Brada. Herecké obsadenie dopĺňajú Reeve Carney (Riff-Raff) a Staz Nair (Rocky Horror).


Réžiu a choreografiu snímky má na starosti Kenny Ortega, ktorý vystupuje aj ako jeden z výkonných producentov projektu televízie Fox. Na produkcii sa podieľajú aj Gail Berman a Lou Adler, ktorý bol výkonným producentom filmu z roku 1975. Dvojhodinová snímka by sa mala dostať na televízne obrazovky na jeseň. Tvorcovia filmu vraj neplánujú zmeniť hudbu ani texty kultového diela, chcú však priniesť viaceré vizuálne novinky.


The Rocky Horror Picture Show nakrútil Jim Sharman na motívy úspešného muzikálu The Rocky Horror Show Richarda O'Briena. Príbeh titulu sleduje Janet a Brada (vo filmovej adaptácii ich stvárnili Susan Sarandon a Barry Bostwick, pozn. SITA), ktorí musia prečkať búrku v dome bizarného transvestitu Frank-N-Furtera. Šialený vedec im predstaví svoj nový výtvor, dokonalého muža menom Rocky Horror. Titul je poctou sci-fi a béčkovým hororom a muzikál i filmová adaptácia sa stali kultom. Vo filme si okrem spomínaného Meat Loafa, Sarandon a Bostwicka zahrali Tim Curry, Richard O'Brien, Patricia Quinn či Christopher Biggins.


Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol. Debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200. S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. Vlani vydal tretiu štúdiovku The Original High. Na konte má single No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want From Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. Hosťuje tiež v britskej kapele Queen.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona