Adam Lambert predstavil skladbu Welcome to the Show

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 14:28 • 2 min
Adam Lambert predstavil skladbu Welcome to the Show

NEW YORK - Americký spevák Adam Lambert zverejnil skladbu Welcome to the Show. Tridsaťštyriročný interpret nahral novinku len nedávno v New Yorku.

slovakia

left justify in out

"Chcel som prekvapiť svojich fanúšikov novou, povzbudzujúcou jarnou hymnou. Požiadal som Maxa Martina o pomoc a on ma dal dokopy s dvoma úžasnými ľuďmi, ktorí sa venujú skladaniu a produkcii. Sú nimi Ali Payami, s ktorým som pracoval na piesni Ghost Town, a tiež švédska hviezda Laleh, ktorá si v novinke aj zaspievala. Mám pocit, že táto pieseň dá ľuďom silu, aby boli sami sebou," uviedol Lambert na margo skladby Welcome to the Show.


Spevák plánuje pieseň po prvý raz naživo predstaviť dnes v súťaži American Idol, v ktorej sa v roku 2009 sám zúčastnil. Rodák z mesta Indianapolis v štáte Indiana je v súčasnosti na turné k najnovšiemu albumu The Original High, ktorý vydal vlani v júni. V rámci koncertnej šnúry sa predstaví napríklad aj 30. apríla vo Varšave a 2. mája vo Viedni.


Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol. Debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200. S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. So spomínanou treťou štúdiovkou The Original High sa opäť dostal na tretie miesto Billboardu 200. Na konte má napríklad single No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want From Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. Hosťuje tiež v britskej kapele Queen.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona