Adam Lambert: Nový album bude naozaj dobrý

NETKY.SK • 21 September 2014, 09:27 • 2 min
Adam Lambert: Nový album bude naozaj dobrý

USA - Americký spevák Adam Lambert sa veľmi teší na nový album. Tridsaťdvaročný hudobník prezradil v rozhlasovej šou Ryan Seacrest Presents, že "nahrávka bude naozaj dobrá" aj vďaka novému vydavateľstvu a výbornému producentovi.

slovakia

left justify in out

"Nepoviem vám o tom veľa, pretože sa to snažím ešte tajiť. Pracujem na albume a veľmi sa naň teším. Podpísal som zmluvu s iným vydavateľstvom, neprezradím vám s akým, ale je to naozaj dobrý krok a dobrý projekt. Spolupracujem s úžasným výkonným producentom, ale ani o tom nebudem ešte hovoriť. Bude to však naozaj veľmi dobré," uviedol spevák, ktorý je známy aj vďaka spolupráci s legendárnou kapelou Queen. 

 

Adam Mitchel Lambert sa narodil 29. januára 1982 v Indianapolise v štáte Indiana a vyrastal v kalifornskom San Diegu. Finalista ôsmej sezóny American Idol vydal v roku 2009 prvú štúdiovku For Your Entertainment. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke v americkom albumovom rebríčku Billboard 200. S druhou radovou nahrávkou Trespassing (2012) spomínanú hitparádu aj dobyl. Na konte má single ako No Boundaries, Time for Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself, či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want from Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. So spomínanou formáciou Queen, v ktorej pôvodne spieval už zosnulý Freddie Mercury, absolvoval tento rok Queen + Adam Lambert Tour. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona