Adam Lambert má záujem nahrať s Queenom nové piesne

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:06 • 2 min
Adam Lambert má záujem nahrať s Queenom nové piesne

BRATISLAVA - Americký spevák Adam Lambert by rád nahral nové piesne s britskou rockovou kapelou Queen.

slovakia

left justify in out

"Som otvorený čomukoľvek. Ak to bude znieť dobre a príde to v ten správny čas, tak idem do toho," reagoval 34-ročný spevák na vyjadrenia producenta Williama Orbita, ktorý si myslí, že Queen by mali s Lambertom nahrať ich nedokončené piesne. Rodák z amerického Indianapolisu si však nie je istý, či je správne, aby v skupine niekto nahradil zosnulého speváka Freddieho Mercuryho. "Na koncertoch vystupujeme ako Queen a Adam Lambert. Som hosťom, ktorý ich dopĺňa vokálmi a užíva si to. Ale nie je to Queen," vysvetľuje.


Queen a Adam Lambert spoločne koncertujú už od roku 2011. Počas ich celosvetového Queen + Adam Lambert Tour 2014 - 2015 vystúpili aj v Prahe. V súčasnosti sú na krátkom letnom turné, počas ktorého zahrajú na pätnástich festivaloch po celej Európe.


Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol a debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200.

 

S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. Nasledovala tretia nahrávka The Original High (2015), z ktorej pochádza napríklad singel Ghost Town.

 

Na konte má aj piesne ako No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejšiu Whataya Want From Me, vďaka ktorej ho nominovali na cenu Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona