Adam Lallana predĺžil zmluvu s FC Liverpool

NETKY.SK • 23 Február 2017, 06:51 • 2 min
Adam Lallana predĺžil zmluvu s FC Liverpool

LIVERPOOL - Anglický futbalový reprezentant Adam Lallana sa dohodol s FC Liverpool na predĺžení kontraktu do roku 2020 s opciou na ďalší rok. Podľa novej zmluvy, ktorá nadobudne účinnosť po skončení aktuálnej sezóny, bude 28-ročný stredopoliar zarábať 110 000 libier týždenne, referuje BBC.

slovakia

left justify in out

"Som hrdý a šťastný, že mi klub prejavil dôveru. Liverpool je skvelé miesto pre hráča, ktorý chce byť súčasťou niečoho výnimočného," povedal Lallana pre oficiálny web klubu.

Lallana prišiel na Anfield v júli 2014 za 25 miliónov libier zo Southamptonu, v 80 ligových zápasoch za "The Reds" strelil 16 gólov.

Vedenie LFC si ešte v januári poistilo služby ďalšej opory - Brazílčana Philippeho Coutinha, ktorý bude najbližších päť rokov inkasovať gážu 150 000 libier týždenne, čím sa stal najlepšie plateným hráčom mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona