Adam Ďurica zverejnil videoklip k singlu Dovtedy

NETKY.SK • 24 Október 2016, 15:12 • 2 min
Adam Ďurica zverejnil videoklip k singlu Dovtedy

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica zverejnil päť dní pred vydaním svojho štvrtého albumu videoklip k singlu Dovtedy. Jeho tvorbu zveril Ďurica opäť do rúk Ondřeja Urbanca, s ktorým začiatkom leta nakrútili už klip Spolu.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia nového videoklipu sa tentoraz hrajú predovšetkým s témou mužskej samoty. „Povedali sme si, že spravíme klip s jesennou náladou, kde bude okrem Adama v hlavnej úlohe krajina. Adam mal určitú predstavu už pred nakrúcaním a my sme sa pokúsili ju čo najviac naplniť,“ povedal Urbanec. „Videoklipom sme sa snažili navodiť úplne pohodovú atmosféru, ak by som ju mal vystihnúť dvoma slovami, tak je to mužská samota. S výsledkom som veľmi spokojný,“ dodal Ďurica.


Videoklip nakrúcali v Národnom parku České Švajčiarsko na hranici Nemecka a Čiech, najmä v okolí Tisej, Pravčickej brány a Hřenska. „Prostredie, kde sme sa pohybovali, bolo nádherné. Svojou krásou mi niekoľkokrát zobralo dych. Na každých päťsto metroch sme mohli točiť hodiny záznamu. České Švajčiarsko ponúka veľa krásnych výhľadov a miest, ktoré potešia oči aj dušu,“ podotkol 28-ročný rodák z Nitry.


Okrem príjemného času v prírode však Ďurica so štábom zažili počas dvoch natáčacích dní i niekoľko krušných chvíľ. „Najviac nás vystrašil pes husky, ktorý Adama v klipe na niektorých záberoch sprevádza. Kinley totiž počas natáčania utiekol a hodiny sme ho nevedeli nájsť. To boli chvíle, keď sme sa všetci báli. Našťastie sa pár minút pred poslednou klapkou vrátil a my sme boli opäť v plnom počte,“ prezradil Urbanec.


Text novej piesne pochádza od Ďuricovho dvorného textára Vlada Krausza. O hudobnú linku sa postaral sám Ďurica, ktorý spolu s Petrom Ďuďom Dudákom pieseň zastrešil aj produkčne.
Skladba Dovtedy sa objaví i na novom albume, ktorý uzrie svetlo sveta už v piatok. Mladý hudobník na ňom prinesie spolu dvanásť skladieb.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies