Adam Ďurica zverejnil termíny jesenného turné

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 12:42 • 2 min
Adam Ďurica zverejnil termíny jesenného turné

BRATISLAVA - Slovenský hudobník Adam Ďurica zverejnil dátumy koncertov, ktoré odohrá v rámci jesenného Mandolína Tour. Dvadsaťsedemročný interpret vystúpi v desiatke slovenských miest, kde predstaví pripravovaný nový album. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na koncerty v Prievidzi, Košiciach, Liptovskom Mikuláši, Zvolene, Žiline, Trenčíne, Poprade, Humennom, Nových Zámkoch a Bratislave. Turné odštartuje 17. októbra. Vstupenky na jednotlivé koncerty sú už v predaji v sieti predpredaj.sk.

slovakia

left justify in out

"Dátumy turné sme ohlásili ešte pred vydaním albumu, pretože nie je na čo čakať. Chcel som, aby moji fanúšikovia vedeli, že pre nich chystám koncerty a aby sa už teraz mohli spolu so mnou tešiť na jeseň,“ prezradil Ďurica. "Je veľmi ťažké povedať si, kde hrať a kde nehrať, pretože ja chcem svojich fanúšikov navštíviť v každom meste. Zorganizovať koncertné turné je náročné a so svojim tímom na ňom pracujeme už takmer pol roka. Počas prvého turné sa nedá navštíviť všetky mestá, ale už teraz sa teším na jeho pokračovanie, pretože robiť vlastné turné je mojim dlhodobým cieľom," vyjadril sa tiež hudobník, ktorého hosťom počas koncertnej šnúry bude speváčka Zuzana Smatanová. "So Zuzanou sa poznáme z brandže už roky a môžem povedať, že sme si sadli a vždy sa máme o čom porozprávať. Veľmi sa teším, že na turné bude mojim hosťom práve ona, pretože mi do môjho konceptu perfektne zapadá. Našu spoločnú časť programu budeme ešte len pripravovať, ale myslím si, že ak vyberieme hociktorý z jej hitov, bude to pre ľudí skvelý okamih,“ priblížil Ďurica, ktorého nový album sa má dostať do predaja v júni. Zatiaľ nepomenovaná novinka ponúkne dvanásť skladieb vrátane už zverejnených piesní Láska-Veda, Neľutujem a Mandolína.

 

Adam Ďurica pochádza z Hlohovca. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2004 vďaka účasti v speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Stihol už koncertovať s interpretmi ako Zuzana Smatanová, IMT Smile, Desmod či Komajota. Na konte má nahrávky Cukor a Soľ (2006) a Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll (2011).


Termíny koncertov Mandolína Tour 2015 Adama Ďuricu:
17. októbra - Prievidza, Dom Kultúry
22. októbra - Košice, GES Club
23. októbra - Liptovský Mikuláš, Dom kultúry
24. októbra - Zvolen, Dom kultúry Podborová
30. októbra - Žilina, Dom Odborov
31. októbra - Trenčín, Piano Club
6. novembra - Poprad, Dom kultúry
7. novembra - Humenné, Divadelná sála Domu kultúry
13. novembra - Nové Zámky, Dom kultúry
14. novembra - Bratislava, Ateliér Babylon



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona