Adam Ďurica začína rok 2023 koncertmi v Čechách aj na Slovensku

NETKY.SK • 13 Január 2023, 11:0 • 2 min
Adam Ďurica začína rok 2023 koncertmi v Čechách aj na Slovensku

BRATISLAVA - Začiatok roka 2023 sa u Adama Ďuricu nesie v znamení koncertov. Koncerty v Čechách a na Slovensku sa začínajú už 4. februára v Litvínove, ďalšími zastávkami vo februári budú Plzeň (10. 2.), Kováčová (11. 2.), Jablonec nad Nisou (16. 2.), Nové Mesto nad Váhom (24. a 25. 2.).

slovakia

left justify in out

Adam s kapelou sa predstaví aj v Prahe (6. 4.) a Bratislave (21. 6.). TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel. "Už minulý rok sa to začalo a som rád, že tento trend pokračuje, aj keď občas musíme zvládnuť presuny z Liberca do Humenného. Ale dali sme to a ideme ďalej aj v novom roku, už sa na to tešíme," uviedol pre médiá spevák. Okrem toho sa Ďurica venuje nahrávaniu nových skladieb, ktoré chystá na svoj nový album. "Album Naše hriechy vlastne vyšiel už pred rokom, takže je na čase prísť opäť s niečím novým. Koncept je jasný, niektoré skladby sú aj nahraté, a dokonca k novinke ideme točiť ešte koncom januára klip. Takže nepotrvá dlho a budete počuť aj novú pieseň. Zatiaľ sme pripravili ďalšie skladby zo série Birdland live session, a to Fúkame a Pravdupovediac. Nahrávali sme ich naživo tak, ako keby sme ich hrali na koncerte. Týmto aj všetkých na koncerty srdečne pozývam," dodáva Ďurica.

 

Video Fúkame / Birdland Live Session:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona