Adam Ďurica vyráža na záverečné koncerty Spolu Tour

NETKY.SK • 17 Február 2018, 08:13 • 2 min
Adam Ďurica vyráža na záverečné koncerty Spolu Tour

BRATISLAVA - Slovenský spevák Adam Ďurica vyráža koncom februára na tri záverečné koncerty Spolu Tour, na ktoré si ako hosťa pozval talentovaného Tomáša Buranovského pôsobiaceho pod umeleckým menom BuranoWski.

slovakia

left justify in out

Návštevníci si tak popri najväčších Ďuricových hitoch ako Mandolína, Neľutujem či Spolu budú môcť vypočuť okrem iných aj skladbu Lúč, s ktorou sa BuranoWski na jeseň uplynulého roka zaradil medzi najhranejších interpretov v slovenských rádiách. Spomínaným singlom zaujal aj Ďuricu. „Keď som tú pesničku počul, hneď som chcel vedieť, kto to spieva. Opýtal som sa teda svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí a oni už vtedy vedeli, že je to BuranoWski. Vždy sa poteším, keď sa na scéne objaví niekto, kto si vie sám napísať pesničku. Tomáš to ukázal na piesni Lúč a okrem toho, že píše pekné texty, ešte aj výborne spieva. Práve preto som ho pozval ako hosťa na moje koncerty,“ vyjadril sa Ďurica.

BuranoWski je za príležitosť vďačný. „Predsa len je už stabilnou súčasťou slovenskej hudobnej scény a je veľmi sympatické, že mi dáva priestor, aby som spolu s ním naberal skúsenosti na pódiách aj mimo nich. Vážim si tento jeho prístup, hovorí o jeho veľkých kvalitách a pokore. Je to pre mňa, samozrejme, aj trochu zaväzujúce, lebo pod značkou, ktorú si sám dlho buduje, ide so mnou pred vlastných fanúšikov,“ poznamenal BuranoWski.

Dvojicu hudobníkov budú na pódiu sprevádzať gitarista Milan Medek, basgitarista Michal Šimko, bubeník Miro Hank a klaviristi Martin Bukový a Marek Mečiar.

Termíny záverečných koncertov Spolu Tour:
27. februára - Dom kultúry v Čadci
28. februára - Dom kultúry, Prievidza
1. marca - Kino Mier, Považská Bystrica

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies