Adam Ďurica pripravuje ďalšiu sériu koncertov

NETKY.SK • 27 Január 2016, 13:34 • 2 min
Adam Ďurica pripravuje ďalšiu sériu koncertov

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica sa v súčasnosti pripravuje na ďalšie koncerty.

slovakia

left justify in out

„Pre úspech posledného turné Mandolína sme pridali nejaké ďalšie koncerty, ktoré rozbehneme vo februári. Potom v apríli budú ešte dve špeciálne vystúpenia - v Spoločenskom pavilóne v Košiciach a v bratislavskom Istropolise. Tie budú výnimočné hlavne v tom, že to budú naozaj veľké koncerty. Presunieme sa totiž do sál s tisíc a viacmiestnou kapacitou a okrem toho, že to budú koncerty špeciálne veľkosťou, bude tam aj celkom iná svetelná šou a špeciálne nadizajnované pódium. Navyše by som chcel priniesť opäť aj nejaké hudobné prekvapenie. Ešte ho nemám potvrdené, no pokúsim sa dať fanúšikom taký malý bonus ako naposledy, keď sme ich v novembri prekvapili spoločne s Hexákmi. Chalani vtedy neboli ani na plagátoch, len sme ich zavolali, aby zahrali Keď sme sami a že to spojíme s Predpoveďou počasia. Vtedy sa na tom koncerte nijako neschovávali, ľudia ich vnímali v dave, len v jednej chvíli zrazu vybehli na pódium. To sa mi veľmi páčilo a rád by som to zopakoval, no, samozrejme, už to nebudú Hex, ale niekto iný. Bude to veľké prekvapenie,“ podotkol tajnostkársky Ďurica v rozhovore pre agentúru SITA.


Známy interpret sa na nadchádzajúce koncerty napriek viacerým inováciám vraj špeciálne nepripravuje. „Tieto pridané koncerty si ešte pamätáme z novembra, takže nejaké siahodlhé prípravy nebudú. Dáme len nejakú zbiehačku, aby sme si overili, či si to všetko pamätáme tak, ako sme to hrali naposledy, a malo by to fungovať,“ poznamenal 28-ročný rodák z Nitry.


Desať rokov od vydania svojho debutového albumu považuje hudobník za veľmi prínosných. Napriek mnohým výrazným úspechom, ktoré mu priniesli uplynulé mesiace, však sám seba stále nevníma ako jedného z top interpretov. „Ťahám to už od roku 2004, keď som sa z amatérskeho muzikanta dostal do povedomia širokej verejnosti a dva roky na to som dostal ponuku od vydavateľstva a vydal som prvý album. Odvtedy uplynulo desať rokov a prišiel úspech so singlami Neľutujem či Mandolína a vydal som ďalší album, no žiadne oslavy nejakej desaťročnice sa z mojej strany nekonajú. Bolo by podľa mňa prinajmenšom čudné, keby som teraz šiel oslavovať desaťročnicu, pretože mám pocit, že osemdesiat percent mojich fanúšikov ma spoznalo za posledný rok a pol,“ usmial sa sympatický spevák. „Nie som interpret, ktorý by mal hneď prvý rok s novým albumom nejaký veľký hit, na ktorý by som teraz nadviazal. Skôr mám pocit, že ten úspech prišiel až teraz po rokoch, že až teraz štartuje moja kariéra. To, čo je za mnou, samozrejme, nepopieram, boli to perfektné roky naberania skúseností a tak trošku som zisťoval, ako to chodí v tom svete šoubiznisu, ale také ozajstné sa z toho stáva až teraz,“ uviedol Ďurica, ktorý však uznal, že sa v šoubiznise vždy cítil ako ryba vo vode. „Týmto posledným rokom sa zas toľko nezmenilo, v šoubiznise už som sa pohyboval aj predtým a užil som si všelijaké zaujímavé spolupráce, robil som napríklad viackrát s Ivanom Táslerom, bol som často na koncertoch I.M.T. Smile ako hosť či predskokan, Ivan mi dokonca napísal pesničky a zapojil som sa tiež do projektu na počesť Jara Filipa, takže už som v tom šoubiznise bol, len som dosiaľ nemal nejaké výrazné úspechy. Teraz sa cítim trošku lepšie. Hlavne po OTOvi. To bol skvelý pocit, najmä keď zrušili Slávika. OTa vnímam ako hlas od ľudí, že ma chcú. Je úžasné, že zareagovali a dali mi hlas. Je to pre mňa popri platinovej platni zatiaľ moje najväčšie ocenenie,“ dodal.


Prehľad najbližších koncertov Adama Ďuricu:
9. februára - Levice - MSKS Kino Junior
10. februára - Lučenec - Kino Apollo
11. februára - Senica - Dom kultúry
12. februára - Komárno - Dom Matice
15. februára - Praha - Lucerna Music Bar
5. apríla - Košice - Spoločenský Pavilón - Mandolína špeciál
7. apríla - Bratislava - Istropolis - Mandolína špeciál
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies